Vrijdagavond 19 april van 19.30 tot 21.30 uur

Ashtanga is fysiek de meest uitdagende vorm van yoga. Regelmatige beoefening maakt je sterk en lenig.

In Ashtanga Yoga wordt er gewerkt met een vaste set van houdingen. De les is ideaal voor jou als je niet bekend bent met de Ashtanga Yoga. Je ontdekt en maakt kennis met de combinatie van beweging en ademhaling. Dit doe je door het oefenen van een aantal basishoudingen. Elke in- en uitademing is gekoppeld aan een beweging om in en uit een houding te komen.

De ware Ashtangi doet zes keer per week exact dezelfde serie. Saai? Helemaal niet. Want je reageert er elke dag anders op. Zo kan je lichaam je in een periode van stress feilloos wijzen op de plekken waar je onbewust verkrampt bent. Afhankelijk van hoe goed je in je vel zit, vind je houdingen als de Brug en de Hoofdstand de ene week leuk en spannend, de andere week eng en onveilig. Door ze steeds opnieuw toch aan te gaan, maak je jezelf vertrouwder met je eigen emoties: face your fears.

Je lichaam en geest presenteren je steeds nieuwe uitdagingen, waardoor je op steeds fijnere niveaus aan jezelf werkt. Yoga is geen prestatie gedreven sport, dus geniet van wat de tijd je brengt en besteed daar de nodige aandacht aan voor het optimale effect.

Ben je benieuwd of deze vorm yoga iets voor jou is? Volg dan een introductieles.

Voor wie?
Voor iedereen! De les is voor alle niveaus. Als er klachten zijn of als ik ergens rekening mee kan houden, dan hoor ik dat graag bij aanmelding.

Locatie is aan de Metaalstraat 18E te Haaksbergen.
Duur: 120 minuten.
Kosten: € 22,50, p.p. of twee strippen van je strippenkaart

Max. 14 personen